logo gorjani1

[Zaželi portreti] Anita Pavić, Andrijana Miščević, Slavica Stažić, Anita Milković

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

ANITA PAVIĆ (37) // Prije projekta dugo sam bila nezaposlena, obavljajući kućanske poslove i povremeno radeći u javnim radovima. Ovaj posao je za mene novo iskustvo, oduvijek sam htjela njegovati stare i nemoćne osobe. Zahvaljujem se Europskoj uniji i programu Zaželi na ukazanom povjerenju.

 

ANDRIJANA MIŠČEVIĆ (32) // Prije početka projekta bila sam samohrana majka bez posla. Teško je tako školovati dvoje djece. Ovaj projekt je puno olakšao život meni i mojoj djeci. Očekujem da ću nakon isteka ugovora u programu Zaželi lakše doći do novog zaposlenja. U svakom slučaju, hvala Općini i ESF-u na ovoj prilici.

 

SLAVICA STAŽIĆ (47) // Završila sam osnovnu školu, radila u javnim radovima, ali većinom sam bila nezaposlena. Kad mi se ukazala prilika za poslom, odmah sam je ugrabila! Nadam se da će mi ovo lijepo i korisno iskustvo u projektu značiti i u budućnosti, da skupim još nekoliko godinica staža do mirovine.

 

ANITA MILKOVIĆ (31) // Zahvaljujem na ukazanom povjerenju te pruženoj prilici koju su mi pružili Općina Gorjani i EU fondovi. Program Zaželi donosi mi financijsku neovisnost, osjećaj zadovoljstva da mogu pomoći osobama u potrebi.