logo gorjani1

Briga za zdravlje korisnika

Odlazak liječniku nikada nije u potpunosti prijatan, ali kada uz sebe imate Jasminku Karalić, nema mjesta strahu. Bilo da je riječ o kompliciranim pregledima u bolnici ili rutinskim kontrolama kod liječnika opće prakse, naša Jasminka svakoga može ohrabriti, pridržati i olakšati komunikaciju s medicinskim osobljem. Upravo zato ju svi korisnici drže kao kap vode na dlanu.

S druge strane, naša Tihana Bičanić uljepšava ove vruće dane korisnici Ivi Leko, koja je teško pokretna, ali uz dragu njegovateljicu se lakše kreće, mijenja položaje i dolazi do potrebnih predmeta. Tihana joj na taj način pomaže da ostane u formi, da joj mišići i u ovim godinama ostanu aktivni, te da hoda koliko god je moguće.

Zdravlje korisnika je uvijek na prvom mjestu. Stoga i našoj Aniti Birtić nikada nije problem pomoći korisnicima pri odlasku na preglede ili čak pri previjanju rana. Tako je bilo, i s korisnicom koja je slomila ruku, pa joj je Anita nedavno pružila svu odgovarajuću skrb i njegu, a sve je zaokružila i pratnjom na redovne kontrole kod liječnika.