logo gorjani1

Održan okrugli stol za predstavljanje rezultata Programa Zaželi Općine Gorjani 2

“Ma rekli bismo mi par riječi o projektu, ali bojimo se da nam ne krenu suze”, dobacilo je nekoliko korisnica iz publike na završnoj konferenciji/okruglom stolu za predstavljanje rezultata projekta Zaželi 2 održanom u Kulturno-turističkom centru Lucije Karalić u Gorjanima.

“Hvala svim zaposlenicama, hvala svim korisnicima. Izgurali smo do kraja još jedan projekt Zaželi. Vjerujem da je svima vama bio od koristi i isto tako se nadam da će se nastaviti i u budućnosti kako bismo zadržali razinu standarda skrbi o svojim starijim sumještanima koju smo u općini dosegli kroz prijašnja dva ciklusa projekta, ali i druge projekte koje provodimo”, rekao je Ivan Lović, načelnik Općine Gorjani.

Ispred 35 zaposlenica u projektu svoje je iskustvo podijelila Mirka Bogdanović: “Zahvalna sam cijeloj ekipi koja je ovaj projekt pripremila, provela i dala svima nama priliku da sudjelujemo u njemu. Kroz projekt smo dobili priliku raditi, ali i stjecati nova znanja, imamo samo pozitivna iskustva i nadamo se nastavku”, istaknula je. 

Zahvaljujući dva ciklusa projekta Zaželi, stariji mještani općine Gorjani osjećaju se uključenijima u zajednicu. Međutim razlog tomu nije samo Zaželi; pohvale iz publike upućene su i na adresu projektnog tima projekta Aktivna mreža osoba starije životne dobi u općini Gorjani.

“Moja je djelatnica bila odlična. Redovito je dolazila, pomagala, spremala i stvarno mi je bila oslonac. Ako se projekt bude nastavljao definitivno nju želim opet. Ali, moram priznati da mi je projekt Aktivna mreža prirastao srcu i kad bih morala birati koji će se od ta dva projekta nastaviti, bilo bi mi jako teško odabrati”, zaključila je Ljiljana Kelava, opisavši svoje iskustvo sudjelovanja u projektu Zaželi 2 u svojstvu korisnice. Na kraju konferencije, svim su zaposlenicama podijeljene zahvalnice, a druženje svih okupljenih nastavljeno je na prigodnom domjenku. 

Galeriju fotografija možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/zazeli.gorjani/posts/864430777594773