Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
logo

Pretraga portala

Zaželi

Zaželi (19)

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

Sinoć smo proveli slatki dan u Osijeku - kaže nam naša Marija Jukić.

Zaposlenica Ana Solomunović radni dan kod svoje korisnice započinje brisanjem podova, a nastavit će pripremom laganog ručka.

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

Naziv projekta: “Program Zaželi Općine Gorjani”

Fond: Europski socijalni fond

Program potpore: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Nositelj projekta: Općina Gorjani

Partneri: Hrvatski zavod za zapošljavanje-Regionalni ured Osijek, Centar za socijalnu skrb Đakovo

Ukupna vrijednost projekta: 4.926.623,35 kuna

Iznos koji sufinancira Europska unija: 4.926.623,35 kuna (100%)

Trajanje projekta: 30 mjeseci (20.12.2017. - 20.6.2020.)

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene. U prvom serijalu to su bile Gordana Ivanović, Katarina Gregačević, Ivana Petrošević i Đurđa Zimaj, a ovoga puta Gordana Milanović, Ana Lovričić, Ružica Majstorović i Lidija Jagodić.

Tristotinjak ljudi zaposlenih u programu “Zaželi” iz 16 općina i organizacija koje provode ovaj projekt na području Đakovštine okupilo se danas u kampu Borovik, a među njima i ekipa iz Programa Zaželi Općine Gorjani.

Međunarodni praznik rada obilježava se kao spomen na velike radničke prosvjede održane u Chicagu 1. svibnja 1886. Tada je zatraženo da radnici imaju 8 sati rada, 8 sati odmora i 8 sati kulturnog obrazovanja. Zaposlenice Programa Zaželi Općine Gorjani svima žele sretan Prvi maj!

Program Zaželi Općine Gorjani provodi se 15 mjeseci, a tim povodom porazgovarali smo s načelnikom Ivanom Lovićem koji nam je otkrio kako je zadovoljan projektom, kakve su šanse za njegov nastavak te kako izgleda jedan dan rada na projektu.

Iza Programa Zaželi Općine Gorjani kriju se brojne dirljive, ali i inspirativne životne priče koje redovito prenosimo na našim društvenim mrežama. Sada pokrećemo i serijal portreta 35 zaposlenica – u svakom ćemo ih članku predstaviti po četiri. Krećemo sa sljedećima:

Novi paketi higijenskih potrepština i sanitarija stigli su na adresu Općine Gorjani, a naše vrijedne zaposlenice raspodijelile su ih među svojim korisnicima.

Stranica 1 od 2

Preporučujemo

mandat banner

regan banner