logo gorjani1

[Zaželi portreti] Ana Karalić, Mandica Rubčić, Zdenka Lončarević i Ana Vranić

Nastavljamo serijal portreta 35 zaposlenica Programa Zaželi Općine Gorjani u kojem predstavljamo po četiri žene.

 

 

 

ANA KARALIĆ (30) // Majka sam dvije djevojčice, radila sam u sklopu sličnog programa prije tri godine. Zadovoljna sam što ponovno mogu pomagati starim i nemoćnim osobama i zahvaljujem Općini Gorjani na još jednoj pruženoj prilici.

MANDICA RUBČIĆ (52) // Radila sam više od devet godina u tvornici tekstila. Rodivši treće dijete, prestala sam raditi. Godinu i pol bila sam čistačica u školi, dvaput sam radila u javnim radovima, a program Zaželi pružio mi je novu priliku za zapošljavanje, ali i školovanje. Sretna sam što mogu pomoći starijim osobama koje su većinom same, pa su jako sretne što mogu s nekim razgovarati.

ZDENKA LONČAREVIĆ (30) // Radila sam prije dvije godine u programu “Zaželi – pomoć starijima u kući”. Bila sam jako zadovoljna i zahvalna sam Općini Gorjani što mi je ponovno ukazala povjerenje i dala mi priliku da radim i u ovom projektu. Sretna sam što mogu pomoći starijima i nemoćnima te se na taj način osjećam korisno. Također se nadam da ću i nakon završetka ovog projekta imati priliku raditi kao njegovateljica.

ANA VRANIĆ (41) // Supruga sam i majka, sastavni dio mog života je ljubav i pažnja prema bližnjima kao i prema drugima. Zanimljivo mi se učinilo kroz posao pomagati drugima, na taj način ostvarila sam se kao zaposlena i humana osoba.