logo gorjani1

Proslave rođendana korisnika Programa Zaželi 2

Torta koju je Ivanka Birtić napravila dragom korisniku Branku Đelatoviću, upotpunila je proslavu njegova 69. rođendana. Jagode, čokolada i šlag još su jednom bili dobitna kombinacija, a osmijeh na Brankovom licu dovoljno govori o njegovu oduševljenju.

Proslava rođendana u dobrom društvu svima puno znači, a pogotovo korisnicima programa Zaželi. Zato je i slavljenica Anđa Stipanović ostala oduševljena tortom koju joj je napravila naša Anita Marković i tako joj uljepšala ovaj poseban dan.

Također, u ovoj fazi provedbe projetka smo proslavili i rođendan korisnice Anice Rajković, koja je navršila 89. godina, a propisnu proslavu joj je organizirala gerontodomaćica Jasminka Karalić, koja je za ovu prigodu donijela sok i kolače. Baki Anici je upravo to bilo savršeno dovoljno da joj vrati osmijeh na lice!

Naša korisnica Marija Đelatović je navršila 65 godina i tom prilikom joj je vrijedna Ivanka Birtić napravila veliku i ukusnu tortu. Tako su zajedno proslavile ovaj važan rođendan, a torte i kolača je ostalo i za goste.